Inzamelacties kader

Een succesvolle inzamelactie?
We helpen je graag op weg!

Een succesvolle inzamelactie organiseren vergt soms wat voorbereiding. Om ervoor te zorgen dat je goed kan starten, helpen we je graag op weg. We verzamelden richtlijnen en afspraken in ons charter ‘Acties voor Cunina.’ Lees dit charter voordat je je actie registreert.

Inspiratie nodig?
Tips voor inzamelacties

Wil je Cunina steunen, maar weet je niet goed hoe je geld kunt inzamelen? Wij kunnen je wel op een paar ideeën brengen. Er zijn tal van activiteiten waarbij je je kunt laten sponsoren om geld op te halen voor Cunina: denk maar aan een sponsorloop of een skeeler- of fietstocht. Je kunt je laten sponsoren per kilometer of per rondje.

Keukenprinsen en -prinsessen kunnen zelfgemaakte spaghetti, wafels, soep, popcorn… verkopen, om een mooi bedrag op te halen voor Cunina. Misschien ga je liever met een spons en zeep aan de slag? Ook met een dagje autowassen kun je het nodige geld inzamelen.

Organiseer met je school of vereniging een kerst- of knutselmarkt. Laat de kinderen spulletjes in elkaar knutselen en verkoop ze samen met de nodige versnaperingen op jullie markt. Of zie je het groots en wil je graag een fuif of concert organiseren ten voordele van Cunina?

Wat je ook gaat doen, zorg ervoor dat je steeds je actie registreert.