Medewerker walk 4 charity

Walk4Charity

Elk jaar organiseren we een groot wandelevent op de laatste zondag van april waarvan de opbrengst wordt gebruikt voor een project in een van onze partnerlanden. Walk4Charity is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot een groots georganiseerd evenement waar zowel sportieve als recreatieve wandelaars op af komen.

Als vrijwilliger zorg je tijdens Walk4Charity voor een fijne sfeer en een aangename wandelervaring voor de deelnemers. Je helpt mee opdienen in ons wandelcafé of leidt alles in goede banen op de parkeerplaats, draait mee in de keuken of bemant een van onze rustposten langs het parcours.

Voor en na Walk4Charity zoeken we vrijwilligers met een goede oriëntatie en het nodige uithoudingsvermogen om de vele pijlen op het parcours te hangen en ze achteraf weg te halen.

Meld je aan als vrijwilliger

Vrijwilligers in het buitenland? Niet zo simpel.

Als internationale ontwikkelingsorganisatie krijgen we heel wat vragen over vrijwilligerswerk in een van onze partnerlanden. Jammer genoeg kunnen we hier niet op ingaan. Cunina werkt al tientallen jaren uitsluitend met lokale medewerkers in haar partnerlanden. Op die manier bouwen we een duurzame band op met de plaatselijke gemeenschappen.

Daarnaast stimuleren we de lokale economie door steeds ondernemers en werknemers ter plaatse in te schakelen voor onze projecten. Dit kadert in ons doel om kansarme regio’s een economische impuls te geven. Buitenlandse vrijwilligers zijn daarom oneerlijke concurrentie in een toch al moeilijke omgeving. Daarom werken we niet met vrijwilligers in het buitenland.