• Team Sophie

  Sophie Vangheel

 • 15x15 838

  Kathleen Op de Beeck

 • Bernard lootens

  Bernard Lootens

 • Luc moortgat

  Luc Moortgat

 • Theo hamaekers

  Theo Hamaekers

Bernard Lootens is echtgenoot van Griet Vanhooren en vader van Pepijn, Korneel en Antje. Hij heeft tevens drie petekinderen in Nepal en de Filipijnen. In 2005 reisde hij mee naar Manila en bezocht onder meer de krottenwijken. Daar zag hij hoe meisjes ontsnappen aan de vicieuze cirkel van armoede dankzij Cunina. Vandaar zijn enthousiaste medewerking in de Raad van Bestuur.

Luc Moortgat komt uit Geel en is notaris. Zijn vrouw heet Babs en hij is vader van Julius, Zoë en Victoria. Het geeft hem voldoening om mee bij te dragen aan het levenswerk van Sophie en Kathleen om kinderen, verspreid over de ganse wereld, duurzaam onderwijs te geven zodat ook zij de kans hebben om later een beter leven te leiden.

Theo Hamaekers wil op zijn manier bijdragen aan een betere wereld. Zijn engagement bij Cunina is daar een wezenlijk onderdeel van. Zijn opleidingsachtergrond als verpleegkundige én jurist is een combinatie van hart en verstand. Vandaag begeleidt hij als trainer en coach met Inspiration4You (jonge) managers in hun groei en ontwikkeling bij bedrijven zoals Axa, Basf, Basic Fit, Center Parcs,… Hij is ook partner in RedoxForte.com met een focus op gezondheid en herstel.