Evenementen

Tweede editie Walk 4 Charity groot succes

Walk4charity

Afgelopen 1 mei was er eentje om in te kaderen voor Cunina. We ontsnapten aan het gevreesde regenweer en konden al wandelend van de pracht van Geel en omstreken genieten. Jullie waren talrijk aanwezig, niet alleen om in totaal 8.162 km te wandelen, maar ook om een verschil te maken voor kansarme kinderen in Haïti.

Cunina stuurt kansarme kinderen in het Zuiden naar school via persoonlijke peterschappen en via verschillende projecten investeren we in het bouwen van nieuwe scholen en opstarten van opleidingen. Met de opbrengst van Walk 4 Charity gaan we dit jaar nog aan de slag in Haïti, een land waar de schoolinfrastructuur nog steeds erbarmelijk is na de aardbeving van 2010.

Dankzij jullie gezamenlijke inspanning, op de wandelwegen en in het wandelcafé achteraf, kunnen we iets meer dan € 5.000 inzetten voor de renovatie van klaslokalen in onze partnerscholen in Mombin Crochu, in het binnenland van Haïti. Een prachtig resultaat!

We willen jullie allen uit het diepste van ons hart danken voor jullie deelname en steun en hopen jullie volgend jaar terug te verwelkomen voor een volgende editie van Walk 4 Charity.