Cunina en Robarov
een partnerschap op maat

Robarov is een IT-bedrijf uit Arendonk dat websites en webshops ontwikkelt. In 2006 gingen we een partnerschap aan met de Kempense onderneming. Aan het roer staat Hans Leyten. Hij wordt bijgestaan door vijf medewerkers.

DSC01066

Hans Leyten, CEO Robarov

We zijn bij Robarov grote fan van Cunina! Hun inzet, als onafhankelijke ngo, voor onderwijs voor kansarme kinderen in het Zuiden sprak ons enorm aan. Daarom wilden we graag bijdragen aan dit prachtige initiatief, en dat in de vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat doen we op de beste manier die we konden bedenken: vanuit ons eigen vakgebied. Daarom verzorgen we sinds 2006 gratis de website van Cunina.

De cuninawebsite
een onmisbare tool

"Al vanaf de beginjaren van onze samenwerking viel het ons op dat Cunina het belang van een goede website erg hoog inschatte", vertelt Hans. "Nu is dat bijna vanzelfsprekend, maar in die tijd was dat uitzonderlijk. Doorheen de jaren is de Cuninawebsite uitgegroeid tot een onmisbare tool voor het uitdragen van hun visie, de verschillende Cuninaprojecten en voor het aantrekken van potentiële, nieuwe peetouders, vrijwilligers en partners."

Laptop met Cunina website

De Walk 4 Charity website
Cunina en Robarov zetten in op innovatie

"Toen Cunina enkele jaren geleden startte met de Walk 4 Charity, was het dan ook bijna vanzelfsprekend voor ons om ook daarvoor een website te ontwikkelen. Die website is recent helemaal vernieuwd om beter aan te sluiten bij het nieuwe Walk 4 Charity concept: Je kan je team registreren en met je wandelingen donaties verzamelen voor een Cuninaproject.

Cunina en Robarov hebben sinds de start van de samenwerking in 2006 al een hele weg afgelegd. We zijn trots op onze samenwerking en kijken al uit naar de volgende vijftien jaar!"

~ Hans Leyten